top of page
  • bjornsneklund

GET REAL WITH ME.

Livet händer här och nu. För att verkligen leva fullt ut och ta vara på varje stund tillsammans måste hjärnan få vila ibland och sluta att vara i ”survival-mood”. Att bara vara närvarande. Jag vill vara ett ankare och ett stöd i det.


Orden ”Get real with me” kom till mig i en taxi på väg hem från Arlanda efter en vecka i Portugal. Så många gånger jag sagt det till mig själv och andra som jag betraktat. Vad skulle hända om jag var helt sann mot mig själv? Och om du kunde se allt det vackra jag såg i dig? Hur hade vår relation då sett ut?


Det här arbetet och den här rollen jag nu intar är frukten av ett frö som såddes för många år sedan. Det här är något jag längtat efter och samtidigt bara med skräckblandad förtjusning knappt vågat tro på. Att jag ska leda andra i min egen kraft.

Men nu händer det. För livet är för kort.


Jag söker efter träningsklienter. För att bli diplomerad coach behöver jag träffa ett par under fem tillfällen som vill utveckla sin relation inom valfritt område. Det kan vara att ni vill bli bättre på att hantera konflikter, att kommunicera, vara nära varandra eller hitta tid till er relation och allt däremellan. Stort som smått. Det som gör att ni kommer leva mer fullt ut och blomstra, eller det som ni upplever är ett hinder för ert välmående.


Du förtjänar att må bra. Ta med dig de orden ikväll och se hur de landar i din kropp.

All kärlek!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page