top of page
  • bjornsneklund

SJÄLSFRÄNDER

Om det är någon som jag lärt mig oändligt mycket av och som varit ett stort stöd i min egen resa så är det minervas.se . Jag har läst hennes texter om själsliga relationer om och om igen för att förstå vad jag själv upplevt och det är inte alltid guld och gröna skogar - det är bryska uppvaknanden.


När du springer in i någon som du ser allt i känns det. Och du ser plötsligt allt väldigt klart och tydligt. Både det ljusa och det mörka. Om du vågar öppna ögonen. Och ibland har jag inte vågat se, för det har varit för smärtsamt. Men stundtals har det också varit gränslöst vackert.


Jag har sett hela mig själv i någon annan. Och det är mycket tack vare det här mötet som jag vågar gå dit min själ kallar mig nu.
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page